BOSZORKÁNY kontra PAP
A BOSZORKÁNY

„Az egyik nagyvárosi pópáról is én vettem le az átkot, az egyik püspök családját pedig én szabadítottam meg a ,hetediziglenes' rontástól. Cserébe klienseket küldök az egyik erdélyi ortodoxpaphoz, ha ördögűzésről van szó.”

„Olyan tündérboszorkány vagyok, akit az angyalok védenek.”

Evvalena

     
A KÖNYV
     
SZERZŐK
     
EVVALENA

„…a Tarot kártya korábban a papok jóseszköze volt, csak kivették az eszköztárból, mert a papok energiáit felemésztette a Tarot kártyával való jövőkutatás, hiszen a hívőket sok esetben jobban érdekelte, hogy ki lesz majd a férjük, feleségük, sikerül-e a földjüket eladni, hány marhájuk lesz tavasszal… stb., mint a kötelező liturgiák.”

„Mindegy miben hiszünk, csak higgyünk valamiben. Amiben hisz az ember, az működik..." 

„Mert amikor baj van, mindjárt paphoz, természetgyógyászhoz, boszorkányhoz futunk, mindjárt elkezdünk tanulni, változtatni, átértékelni. A rossz viszi előre a világot. A rossz az, ami által fényesedni kezdünk, legalábbis, ha túléljük.”

     
VARÁZSLATOS...

EVVALENA SZALON * Spirituális összejövetelek, szeánszok, előadások, tanítások, kiállítások, tárlatok, kirándulások * Az aktuális programot kövesd nyomon a Facebook-on!

Evvalena di Reirossi ÉVA ILONA spirituális tanácsadó író tanító


Promote Your Page Too

BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN: A BOSZORKÁNY KÖNYV

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

     
* Részletek, idézetek, betekintők

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

 

RÉSZLETEK, IDÉZETEK, BETEKINTŐK

 

„… és még ő beszél a sátánról!? Nahát, micsoda idők! Álszent fapapok! Még én is jobban ismerem a régi rítusokat, mint ezek a tudatlanok! A templomokban nincs szentelt víz, nem lehet gyertyát áldatni, nem akarnak házat szentelni. Álljon már meg körmenet! Én tanítsam meg a papot mire való a rózsafüzér?...”

„…amannak meg fogalma sincs a rózsafüzér keresztény varázslatairól, és még ő beszél a sátánról!? Nahát, micsoda idők! Álszent fapapok! Még én is jobban ismerem a régi rítusokat, mint ezek a tudatlanok! A templomokban nincs szentelt víz, nem lehet gyertyát áldatni, nem akarnak házat szentelni. Álljon már meg körmenet! Én tanítsam meg a papot mire való a rózsafüzér?”

„…ők is valami olyasmit csinálnak, amit én. Az oltár a mágikus nagyasztal, a pap a mágus. Varázslatos eszközei vannak, varázserővel feltöltött szentelt gyertya, szentelt víz… Azt mondja a vörösborra, hogy az Jézus vére. A vízre pedig azt mondja, hogy az maga az emberiség. Egyesíti Jézus vérét, lelkét, szellemiségét az emberiséggel, és végül a legerőteljesebb mágikus gyárba, vagyis a testébe beviszi, azaz megissza a csodaitalt. Mi ez, ha nem mágia? Ráadásul enyhe kannibalizmus… Jaj, dehogyis ennék a Jézus testét jelképező szentelt ostyából! Nem akarok sem Jézus lenni, sem kannibál…”

„Az egyik nagyvárosi pópáról is én vettem le az átkot, az egyik püspök családját pedig én szabadítottam meg a „hetediziglenes” rontástól. Cserébe klienseket küldök az egyik erdélyi ortodoxpaphoz, ha ördögűzésről van szó.”

„Olyan tündérboszorkány vagyok, akit az angyalok védenek.”

„Mert amikor baj van, mindjárt paphoz, természetgyógyászhoz, boszorkányhoz futunk, mindjárt elkezdünk tanulni, változtatni, átértékelni. A rossz viszi előre a világot. A rossz az, ami által fényesedni kezdünk, legalábbis, ha túléljük.”

„Elfeledett istenek kelnek újra életre…”

„…a Tarot kártya korábban a papok jóseszköze volt, csak kivették az eszköztárból, mert a papok energiáit felemésztette a Tarot kártyával való jövőkutatás, hiszen a hívőket sok esetben jobban érdekelte, hogy ki lesz majd a férjük, feleségük, sikerül-e a földjüket eladni, hány marhájuk lesz tavasszal… stb., mint a kötelező liturgiák.”

„Mindegy miben hiszünk, csak higgyünk valamiben. Amiben hisz az ember, az működik. Nem kell a különböző hitrendszereket egymással szembe állítani. Nagyon szépen megférnek egymás mellett, Isten szabad ege alatt. Vagy tán az néhány milliárd buddhista, hindu, az mind ostoba pogány? Mit is mondott Jézus? Aki kizárólagosságot hirdet, azt sose kövesd…”

„Hiszen csak jött egy bolond, akinek fogalma sincs a rózsafüzér csodatévő erejéről, és a mi tudásunkra azt mondja, hogy az ördögtől ered. Ostoba fajankó! Szégyengyalázat!”

„…ne ütközzék össze benned a rendszert adó keresztényhit és a vidám pogány élet. Mi jól elférünk egymás mellett. Sőt, nem tudunk egymás nélkül élni. Egymás kontrolljai vagyunk e poláris világban…”

 

„A New Age mozgalom nem más, mint egy bevásárlóközpont, ahol a polcokra a lehető legtöbb és legkülönfélébb árut pakolják fel, hogy mindenki választani tudjon a saját ízlése szerint. Mi köze ennek az igazságkereséshez?!"

„Egy bajban lévő ember, aki jóshoz, boszorkányhoz fordul, mindent elhisz. A kártyák mindig azt üzenik, ami mélyen, benned él. Ez az ördög bibliája, mert azt olvasol ki belőlük, amit csak akarsz!”

„A mágiával viszont arra próbálják rávenni ezeket az általunk pontosan nem is ismert, és homályba burkolódzó lelkeket, hogy a mi akaratunkat hajtsák végre az isteni szférában. Nem gondolod Veronica, hogy ez egy csőre töltött fegyver, amely fordítva is elsülhet, sőt, teljességgel bizonytalan a különféle mágikus beavatkozások kimenetele?!”

„…úgy vezet minket az Isten, hogy egyre közelebb kerüljünk Hozzá... Vallásosnak lenni annyit jelent, hogy Isten jelenlétében élsz… ami fent, az Égben, s ami bent, a Szívben van.”

” Jézust válaszd, Veronica, ne Belzebubot, az ördögök fejedelmét!”

„…az üdvözülés reményében Isten kívánalma szerint Isten szeretetéből lettünk, s vagyunk, akik vagyunk…”

 

„— Papi életedben még nem okozott nehézséget az, hogy nektek cölibátusban kell élnetek?

— Minden embernek van vonzása és taszítása. Van, aki vonzó, és van, aki taszító, s olyan is, aki másképpen vonzó! Ez ma is így van velem. S ha ezt tagadnám önmagam előtt, akkor az érzékeléseimet tagadnám meg. A megtagadott érzés, érzékelés azonban nem marad nyugalomban, hanem bezárva még inkább erősödik, és előbb-utóbb belső konfliktushoz vezet!

— Ezt jól megmagyaráztad! Minden pap ilyen mesterien ködösít?

— No, de Veronica! Mi, emberek képesek vagyunk irányítani a gondolatainkat, s általa uralni az érzéseinket! Ez néha nagyon nehéz, de sokat segít.  Ezzel szemben az állatok csak ösztöneik szerint cselekszenek.

— Mégis mit jelent megtartani a cölibátust? — erősködtem tovább.

— A cölibátus papi nőtlenséget jelent. Nem házasodhatunk, és nem alakíthatunk ki senkivel sem szorosabb érzelmi viszonyt.

— Legalább csókolózni szabad? – provokáltam tovább Prospero atyát.”

„Csak pislogni tudtam ellentmondást nem tűrő szavai hatására. Talán egy kicsit meg is ijedtem, s bűnösnek, az ördög barátjának éreztem magam a jövendőmondókkal tartott kapcsolataim, s elsősorban Evvalena miatt.  Némán megráztam a fejem, hátha a helyükre kerülnek kavargó gondolataim. Jobban szerettem volna Evvalenát tündérnek tudni, semmint a sátán menyasszonyának.”

„Azt mondta ordítva, szinte magából kikelve, hogy szörnyűség, amit a rózsafüzérrel művelünk, hogy belénk költözött az ördög, és egyáltalán, hogyan is jut eszünkbe ilyen sátánista dolgokat kitalálni…”

„...ugyan milyen segítséget adhat Prospero atya szerelmi bánataimra, hiszen Ámor nyila őt soha nem érheti el, soha nem volt és nem is lesz benne tapasztalása. És Evvalena pedig mit is tudhatna a Mennyek birodalmáról, amikor szellemeket idéz és táncot jár a Holdnak?

Én csak egy egyszerű kereső vagyok, keresem a nekem kikövezett utat, mely a megértéshez és a bizonyossághoz vezet. A régi utak ugyan biztonságot adnak, ám az új ösvények úgy vonzanak, mint a kalandort az ismeretlen feltérképezése. Ezért Isten bocsássa meg nekem, tévelygő gyermekének, hogy a ,miértekre’ a válaszokat nemcsak az atyánál és a kereszténységben keresem!”

PDF BETEKINTŐ: pdf betekintő

 

 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

ISBN 978-615-80123-2-4

Kiadó: TÜNDÉRKÉPZŐ, 2016. szeptember 21 * www.tunderkepzo.hu

Oldalszám: 304.

Méret: 148x210 mm

Kötés: keménytáblás illusztrált belívekkel

*   *   *

Ár: 3500-Ft +1000- szállítási költség.

A szerzői példányok megvásárolhatók előreutalást követően postán küldve.

Megrendelés:

* Evvalena di Reirossinál sms-ben és e-mailben: 06703145911 tunderkepzo@gmail.com

Személyes vásárlási lehetőség:

* Budapest:  Evvalena Szalon és Magdorka Design Stúdió – Tündérképző, V. ker. Galamb u. Bejelentkezés: 06703145911

*   *   *

LIMITÁLT, SZÁMOZOTT SZERZŐI PÉLDÁNYOK mindhárom alkotó aláírásával:

5000-Ft személyes vásárlás esetén,

6000- Ft postán küldve szállítási díjjal együtt.

Megrendelés, illetve bejelentkezés a fenti elérhetőségeken.

Egyéb vásárlási lehetőségek, helyek: Líra könyvesbolt hálózat www.lira.hu * Elixír könyvesbolt www.elixirbolt.hu * Kele Verus https://ezokonyvek.hu

*   *   *

FACEBOOK OLDAL: www.facebook.com/boszorkanykontrapap

 HONLAP: //boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
A PAP

„…vajon mekkora kárt tudnak okozni azok az újkori mágusok, boszorkányok, akik innen-onnan szedték-rakták össze a tudásukat, vagy talán az is lehet, hogy gonosz forrásból nyerték a hatalmukat. 

„Az ördögi bajoktól, a varázslástól, a boszorkányságtól és mindenféle okkult baj minden formájától, kérünk Téged, Uram, szabadíts meg minket!"

Pater Prospero

     
hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
P. PROSPERO

„…úgy vezet minket az Isten, hogy egyre közelebb kerüljünk Hozzá..."

„Egy bajban lévő ember, aki jóshoz, boszorkányhoz fordul, mindent elhisz. A kártyák mindig azt üzenik, ami mélyen, benned él. Ez az ördög bibliája, mert azt olvasol ki belőlük, amit csak akarsz!”

"Vallásosnak lenni annyit jelent, hogy Isten jelenlétében élsz… ami fent, az Égben, s ami bent, a Szívben van.”

„A mágiával viszont arra próbálják rávenni ezeket az általunk pontosan nem is ismert, és homályba burkolódzó lelkeket, hogy a mi akaratunkat hajtsák végre az isteni szférában.

     
LELKIGYAKORLAT

Insula pacis – a „Béke szigete”

Lelkigyakorlat a Szent Jakab templomban és zarándokházban Pater Prosperoval kattints ide!

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     

Boszorkány kontra Pap | Promote Your Page Too


STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK