BOSZORKÁNY kontra PAP
A BOSZORKÁNY

„Az egyik nagyvárosi pópáról is én vettem le az átkot, az egyik püspök családját pedig én szabadítottam meg a ,hetediziglenes' rontástól. Cserébe klienseket küldök az egyik erdélyi ortodoxpaphoz, ha ördögűzésről van szó.”

„Olyan tündérboszorkány vagyok, akit az angyalok védenek.”

Evvalena

     
A KÖNYV
     
SZERZŐK
     
EVVALENA

„…a Tarot kártya korábban a papok jóseszköze volt, csak kivették az eszköztárból, mert a papok energiáit felemésztette a Tarot kártyával való jövőkutatás, hiszen a hívőket sok esetben jobban érdekelte, hogy ki lesz majd a férjük, feleségük, sikerül-e a földjüket eladni, hány marhájuk lesz tavasszal… stb., mint a kötelező liturgiák.”

„Mindegy miben hiszünk, csak higgyünk valamiben. Amiben hisz az ember, az működik..." 

„Mert amikor baj van, mindjárt paphoz, természetgyógyászhoz, boszorkányhoz futunk, mindjárt elkezdünk tanulni, változtatni, átértékelni. A rossz viszi előre a világot. A rossz az, ami által fényesedni kezdünk, legalábbis, ha túléljük.”

     
VARÁZSLATOS...

EVVALENA SZALON * Spirituális összejövetelek, szeánszok, előadások, tanítások, kiállítások, tárlatok, kirándulások * Az aktuális programot kövesd nyomon a Facebook-on!

Evvalena di Reirossi ÉVA ILONA spirituális tanácsadó író tanító


Promote Your Page Too

BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN: A BOSZORKÁNY KÖNYV

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

     
* Kritika

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

 

KRITIKA

Értékes szellemi viadal

Megtisztelőnek érzem, hogy az elsők között olvashattam el ezt a különleges tartalommal bíró könyvet. Ezen írásmű egyaránt képviseli a klasszikus kultúrákat és a modern életszemléletet, mivel feleleveníti a kereszténység és a boszorkányság örök ellentétét, úgy, hogy ez utóbbi már a New Age korszak szellemiségét is képviseli. Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi „ellentét”, csatározás még a napjainkban is élő valóság.

A modern idők embereit leginkább foglalkoztató nagy „élettémák”, mint a szerelem, a halál, a betegség és a hit kérdései tiszta, világos és érthető megválaszolásra kerültek a két, úgymond ellenséges nézet által. Ez a könyv egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el, mind az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által. Bár jómagam ezoterikus, úgymond pogány nézeteket vallok, ám a katolikus Prospero atya eszmefuttatásai, válaszai is rendkívül értékesnek bizonyultak a számomra.

Még egyszer köszönöm a könyv íróinak, hogy megosztják értékes szellemi viadalukat, mely által minden olvasónak kitágul a világnézete, megerősödik a csodatételek és az akarat teremtő ereje iránti hite. A legnagyobb ajándék, melyet e sorok adtak, az a bizonyosság, hogy soha nem vagyunk egyedül, mindig van kihez fordulni, s mindig van mellettünk, felettünk egy örök gondviselés, egy isteni védelem, bármilyen vallásnak is vagyunk a követői.

Köszönöm a széles látókörű szellemi útmutatót, megerősítést Evvalena di Reirossinak, akit mesteremnek és tanítómnak tekintek.

„Küzdhetek a saját utam nevében amaz út ellen, amit egy másik választott. Bírálhatom értelme működés módját. Az értelem mozdulatai bizonytalanok. Szellemi téren mégis tisztelnem kell ezt az embert, ha ugyanazon csillag felé küszködik.” /Antoine de Saint-Exupéry

                                          Szeretettel: Dariussza, okkultista tanácsadó

*   *   *

 

"- És most ezek után mit fogsz csinálni? - kérdezi az egyik kedves Olvasó. - Mert ezek után el nem tudom képzelni, hogy még miről lehet írni?!"

"DOLGOZNOD IS KÉNE VALAMIT, NEM CSAK OLVASNI!" - jegyezte meg a férjem...

"Nem tudtam letenni."

"Hajnalig olvastam."

"Elhalasztottam aznapi teendőimet."

"Mélyreható gondolatok és mégis olvasmányos."

"A boszorkány nem is olyan gonosz..."

"Választ kaptam azokra a kérdéseimre, melyeket egy papnak sosem mertem volna feltenni."

Olvasói kritika Pater Prospero Facebook oldaláról: "Elolvastam ezt az igen érdekes és tartalmas könyvet és tanultam belőle, katolikus hitem pedig megerősítést nyert. Mindhárom szerzőt nagyon műveltnek, intelligensnek tartom, sőt -írásaik alapján- még szimpatikusnak is. Igen, még a "mindenre elszánt boszorkány"-t is, akinek ugyan nem leszek követője, de mint jó szándékú, a jó ügyet segíteni akaró rendkívüli embert tisztelem, ezért inkább jó Tündérnek nevezném. Ő olyan dolgokra hívta fel a figyelmet, amiről a katolikus egyház tagjai a mostani időkben kissé elfeledkeznek. E tekintetben nem fűzöm tovább a mondókámat, aki elolvassa a könyvet, tudni fogja mire gondolok. Veronika nélkül pedig nem jöhetett volna létre ez a sokakat segítő írás. Feltételezem, hogy olyan nemes a lelke, mint azé a Veronikáé volt, akit együtt érző szíve annyira bátorrá tett, hogy a római katonák szitkozódásai ellenére oda mert lépni és térdelni Jézushoz, nem félve az esetleg eltévedt vagy szándékos korbácsütésektől. Végül plébánosunkra, Gőgh Tibor atyára büszkék lehetünk, mert amikor ebbe a szellemi viadalba belement, hiszem, hogy a lelkek megmentését tűzte ki célul és csakis az Úr segíthette Őt, abban, hogy ilyen hithű szigorúsággal, rendkívül jól 'állta a sarat'."

 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

ISBN 978-615-80123-2-4

Kiadó: TÜNDÉRKÉPZŐ, 2016. szeptember 21 * www.tunderkepzo.hu

Oldalszám: 304.

Méret: 148x210 mm

Kötés: keménytáblás illusztrált belívekkel

*   *   *

Ár: 3500-Ft +1000- szállítási költség.

A szerzői példányok megvásárolhatók előreutalást követően postán küldve.

Megrendelés:

* Evvalena di Reirossinál sms-ben és e-mailben: 06703145911 tunderkepzo@gmail.com

Személyes vásárlási lehetőség:

* Budapest:  Evvalena Szalon és Magdorka Design Stúdió – Tündérképző, V. ker. Galamb u. Bejelentkezés: 06703145911

*   *   *

LIMITÁLT, SZÁMOZOTT SZERZŐI PÉLDÁNYOK mindhárom alkotó aláírásával:

5000-Ft személyes vásárlás esetén,

6000- Ft postán küldve szállítási díjjal együtt.

Megrendelés, illetve bejelentkezés a fenti elérhetőségeken.

Egyéb vásárlási lehetőségek, helyek: Líra könyvesbolt hálózat www.lira.hu * Elixír könyvesbolt www.elixirbolt.hu * Kele Verus https://ezokonyvek.hu

*   *   *

FACEBOOK OLDAL: www.facebook.com/boszorkanykontrapap

 HONLAP: //boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
A PAP

„…vajon mekkora kárt tudnak okozni azok az újkori mágusok, boszorkányok, akik innen-onnan szedték-rakták össze a tudásukat, vagy talán az is lehet, hogy gonosz forrásból nyerték a hatalmukat. 

„Az ördögi bajoktól, a varázslástól, a boszorkányságtól és mindenféle okkult baj minden formájától, kérünk Téged, Uram, szabadíts meg minket!"

Pater Prospero

     
hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
P. PROSPERO

„…úgy vezet minket az Isten, hogy egyre közelebb kerüljünk Hozzá..."

„Egy bajban lévő ember, aki jóshoz, boszorkányhoz fordul, mindent elhisz. A kártyák mindig azt üzenik, ami mélyen, benned él. Ez az ördög bibliája, mert azt olvasol ki belőlük, amit csak akarsz!”

"Vallásosnak lenni annyit jelent, hogy Isten jelenlétében élsz… ami fent, az Égben, s ami bent, a Szívben van.”

„A mágiával viszont arra próbálják rávenni ezeket az általunk pontosan nem is ismert, és homályba burkolódzó lelkeket, hogy a mi akaratunkat hajtsák végre az isteni szférában.

     
LELKIGYAKORLAT

Insula pacis – a „Béke szigete”

Lelkigyakorlat a Szent Jakab templomban és zarándokházban Pater Prosperoval kattints ide!

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     

Boszorkány kontra Pap | Promote Your Page Too


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!